Kde nás najdete

Zborovská 8, Praha 5 (na rohu Náměstí 14.října)
Otevírací doba:
Pondělí - Pátek: 14:00 - 22:00, Sobota: 15:00 - 22:00
Kontakty:
Tel.: +420 704 193 280, e-mail: info@vinotekaulachtana.cz

Vinotéka a Eshop U lachtana

VČELOVINA SPECIÁL-VYHLÁŠENÁ NEJLEPŠÍ MEDOVINOU SVĚTA

6.1.2016

JE NÁM CTÍ PRODÁVAT NEJLEPŠÍ MEDOVINU SVĚTA  VČELOVINU SPECIÁL, KTERÁ ZÍSKALA TOTO NEJVYŠŠÍ MOŽNÉ OCENĚNÍ NA JIŽ 43. SVĚTOVÉM VĚDECKÉM KONGRESU VČELAŘŮ, KTERÉHO SE ZÚČASTNILO VÍCE JAK 12.000 DELEGÁTŮ Z VÍCE JAK 110 ZEMÍ A VYSTAVOVATELŮ ZE 70 ZEMÍ! VČELOVINA SPECIÁL OBDRŽELA ZLATOU ZA NEJLEPŠÍ MEDOVINU VE SVÉ KATEGORII A 2. VELKOU ZLATOU, JAKO NEJLEPŠÍ MEDOVINA NA SVĚTĚ!! [products ids=“272″]

Včelovina je tradiční medovina vyrobená podle originální receptury klasickou metodou, tj. fermentací roztoku včelího medu, vody a extraktu bylin a koření. Svojí chuť získává díky pečlivému výběru nejkvalitnějších 3 druhů medů, kterých vyvážená kupáž je základem budoucí chuti a aromatem Včeloviny. Řízená fermentace speciálními chladnomilnými kvasinkami probíhá při nízkých teplotách 15-17 °C, což zabezpečuje lepší zachování aromatických a chuťových vlastností použitých surovin. Zrání Včeloviny probíhá obdobně za nízkých teplot. Délka zrání výrazným podílem ovlivňuje výsledné vlastnosti nápoje: čirý vzhled, jantarově-koňakovou barvu, příjemný medově bylinný svěží buket a harmonickou medově sladkou, mírně kořeněnou chuť. Tato Včelovina pak zrála půl roku v nových dubových sudech typu barrique a můžete ji podávat jako aperitiv nebo dezert. Vhodná je v kombinaci s moučníky, ovocem a kořeněnými jídly. Podává se vychlazená na teplotu 12 – 16 °C. Medovina je královský nápoj a proto jeho podávání považujeme ze výjímečný okamžik. Budeme rádi, když si vychutnáte příjemné chvíle s přáteli a blízkými ve společnosti naší Včeloviny.