490 Kč vč. DPH
Vína Jaroslava Osičky nejsou ničím znásilňována a jejich přirozenému vývoji se ponechává čas. Ve vinicích se jede bez veškeré chemie, naproti tomu se věnuje dost času a práce zeleným pracem a kvalitě hroznu.
To samé ve sklepě, vína spontálně kvasí, a poté se pouze míchají v sudech na kvasnicích, kde zrají od 6 měsíců do 2 let. Před lahvováním se používá minimum síry, vždy pod minimální povolenou hodnotu. Vinařství není cesrtifikováno jako BIO, ale pracuje v tomto režimu mnoho let.
Chardonnay je vlajovou lodí Vinařství Jaroslav Osička a přeně takto tato burgunda vypadá. Víno je scelené ze tří ročníků 17, 18 a 19 a přinese vám velmi vyrovnanou a plnou chuť ne-typickou pro moravské šardonky, ale o to více srovnatelnější s chardonnay z burgundska. Skvělé a velké víno!