Vinotéka u Lachtana
6.1.2016

VČELOVINA SPECIÁL-VYHLÁŠENÁ NEJLEPŠÍ MEDOVINOU SVĚTA

VČELOVINA SPECIÁL-VYHLÁŠENÁ NEJLEPŠÍ MEDOVINOU SVĚTA

JE NÁM CTÍ PRODÁVAT NEJLEPŠÍ MEDOVINU SVĚTA - VČELOVINU SPECIÁL, KTERÁ ZÍSKALA TOTO NEJVYŠŠÍ MOŽNÉ OCENĚNÍ NA JIŽ 43. SVĚTOVÉM VĚDECKÉM KONGRESU VČELAŘŮ, KTERÉHO SE ZÚČASTNILO VÍCE JAK 12.000 DELEGÁTŮ Z VÍCE JAK 110 ZEMÍ A VYSTAVOVATELŮ ZE 70 ZEMÍ! VČELOVINA SPECIÁL OBDRŽELA ZLATOU ZA NEJLEPŠÍ MEDOVINU VE SVÉ KATEGORII A 2. VELKOU ZLATOU, JAKO NEJLEPŠÍ MEDOVINA NA SVĚTĚ!! 

Včelovina je tradiční medovina vyrobená podle originální receptury klasickou metodou, tj. fermentací roztoku včelího medu, vody a extraktu bylin a koření. Svojí chuť získává díky pečlivému výběru nejkvalitnějších 3 druhů medů, kterých vyvážená kupáž je základem budoucí chuti a aromatem Včeloviny. Řízená fermentace speciálními chladnomilnými kvasinkami probíhá při nízkých teplotách 15-17 °C, což zabezpečuje lepší zachování aromatických a chuťových vlastností použitých surovin. Zrání Včeloviny probíhá obdobně za nízkých teplot. Délka zrání výrazným podílem ovlivňuje výsledné vlastnosti nápoje: čirý vzhled, jantarově-koňakovou barvu, příjemný medově bylinný svěží buket a harmonickou medově sladkou, mírně kořeněnou chuť. Tato Včelovina pak zrála půl roku v nových dubových sudech typu barrique a můžete ji podávat jako aperitiv nebo dezert. Vhodná je v kombinaci s moučníky, ovocem a kořeněnými jídly. Podává se vychlazená na teplotu 12 - 16 °C. Medovina je královský nápoj a proto jeho podávání považujeme ze výjímečný okamžik. Budeme rádi, když si vychutnáte příjemné chvíle s přáteli a blízkými ve společnosti naší Včeloviny.

Nejbližší akce

Všechna práva vyhrazema © 2016 - 2021 Vinotéka u Lachtana | Powered by Design Green Cat.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram