370 Kč vč. DPH
Vína Jaroslava Osičky nejsou ničím znásilňována a jejich přirozenému vývoji se ponechává čas. Ve vinicích se jede bez veškeré chemie, naproti tomu se věnuje dost času a práce zeleným pracem a kvalitě hroznu.
To samé ve sklepě, vína spontálně kvasí, a poté se pouze míchají v sudech na kvasnicích, kde zrají od 6 měsíců do 2 let. Před lahvováním se používá minimum síry, vždy pod minimální povolenou hodnotu. Vinařství není cesrtifikováno jako BIO, ale pracuje v tomto režimu mnoho let.
P.A.N. je lehčí cuvée za 45% pinotu noir a 45% andré a 10% modrý portugal, které nejdříve fermentovalo v nerezu a poté bylo školeno ve starších dubových sudech. Jako ostatní Osičkova vína nebylo filtrováno a je vhodné k dennímu popíjení a hlavně v létě, jako svěží alternativa k bílým vínům, kdy by se mělo podávat trochu podchlazenější.